درمارولر, مقاله ها

دستگاه میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ : برخورداری از پوستی صاف، جوان و شاداب همواره در طول تاریخ یکی از دغدغه های تمامی افراد در هر سن و سالی و با هر جنسیتی بوده است. به همین دلیل روش های مختلفی را به این منظور مورد استفاده قرار میدادند. به طور مثال در گذشته ساکنان چین از سنگ هایی که دارای دندانه های ریز و زبری بودند برای ماساژ و لایه برداری پوست خود استفاده میکردند که در نهایت منجر به جوانی و شادابی پوست میشد.

پیشرفت علم پزشکی نیز روش های مختلفی را به این منظور روی کار آورد مانند بوتاکس، انجام عمل جراحی و …. اما علاوه بر این روش ها، امروزه دستگاه ها و محصولات ارایشی و بهداشتی مختلفی روی کار آمد که به دلیل نداشتن عوارض، غیر تهاجمی بودن، هزینه کمتر و تاثیرگذاری سریع تر و بیشتر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

یکی از این دستگاه ها، میکرونیدلینگ می باشد که در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در رابطه با آن بیان کنیم و به سوالات شما از جمله اینکه میکرونیدلینگ چیست؟ و چرا مردم استفاده از آن را به سایر روش ها ترجیح میدهند؟ پاسخ دهیم.

خدمات لیزر

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از دستگاه هایی است که در ساخت آن از روش مورد استفاده چینیان باستان یعنی استفاده از سنگ های دندانه ریز و زبر الهام گرفته شده است. در واقع اساس کار این دستگاه ایجاد سوراخ های بسیار ریز یا به اصطلاح میکروسکوپی در پوست است که کلاژن سازی را تحریک میکند. تولید پروتیئن  کلاژن به درمان طیف وسیعی از ضایعات و مشکلات پوستی کمک میکند و در نهایت جوانسازی و درخشندگی پوست را به دنبال دارد.

میکرونیدلینگ تاثیر شگفت انگیزی در تحریک کلاژن و لایه برداری سطحی پوست دارد و قادر است رشته های کلاژن و الاستین را به طور منظم در کنار هم قرار دهد تا پوست صورت ظاهری زیبا و جوان داشته باشد. امروزه میکرونیدلینگ یکی از بهترین روش ها برای تولید کلاژن در پوست است که به دلیل مزیت های بینظیر مانند بدون عوارض بودن، غیر تهاجمی بودن و هزینه های کم توجهات بسیاری را به خود جذب نموده است.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می شود؟

استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ به دو صورت دستی و استفاده از دستگاه امکان پذیر است. در روش دستی از درمارولر استفاده می شود که ظاهری کوچک و شبیه به ماساژور دارد و سری غلطک مانند آن دارای تعداد زیادی سوزن ریز و ظریف از جنس تیتانیوم است. افراد میتوانند این دستگاه را تهیه کرده و با کسب تخصص از چگونگی استفاده از آن، آن را مورد استفاده قرار دهند. اینکه درمارولر چه میزان فشار روی پوست وارد کند و سوزن های آن تا چه عمقی به پوستی نفوذ کنند، مسائلی است که باید با مشورت پزشک تعیین گردد. در روش دستی میکرونیدلینگ کنترل کردن عمق ورود سوزن ها تقریبا امکان پذیر نمی باشد.

اما روش دوم یعنی استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ در کلینیک های زیبایی و توسط متخصصان پوست انجام میگیرد. بر خلاف روش قبلی عمق ورود سوزن به درون پوست در این روش قابل کنترل است و میتوان با دقت بیشتری منافذ روی پوست به وجود آورد که درنتیجه تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت و  نتایج آن ماندگاری بیشتری دارد.

ورود سوزن به درون پوست این تصور را به وجود می آورد که استفاده از میکرونیدلینگ روشی بسیار دردناک است. اما باید بدانید این تصور اشتباه است و میکرونیدلینگ روشی بدون درد می باشد. با این حال ممکن است پزشکان از بی حس کننده های موضعی نیز به این منظور استفاده کنند.

مطالب دیگر  برق انداختن پوست صورت

برای نتیجه گیری از میکرونیدلینگ چند جلسه درمانی مورد نیاز است؟

همانطور که گفتیم یکی از مزیت های میکرونیدلینگ تاثیرگذاری سریع و ماندگاری بالای آن است. حال ممکن است در ذهن علاقه مندان به استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ این سوال پیش بیاید که تعداد جلسات مورد نیاز برای نتیجه گیری از میکرونیدلینگ چقدر است؟ در پاسخ باید گفت که تعداد جلسات مورد نیاز  به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله نوع پوست، سن فرد، نوع و شدت آسیب پوستی و ….

همچنین وضعیت سلامتی فرد نیز در روند بهبود موثر است. از این رو پزشکان متخصص قبل از هر چیزی وضعیت سلامتی افراد را بررسی میکنند و طبق آن تعداد جلسات مورد نیاز تعیین میگردد. به طور کل در بیشتر افراد بعد از ۴ تا ۶ جلسه ۱ ساعت نتایج حاصل از میکرونیدلینگ مشاهده می شود. اما ممکن است این جلسات در تعدادی دیگر بیشتر باشد. توجه کنید جلسات میکرونیدلینگ باید ۲ تا ۴ هفته فاصله داشته باشند و بخش گسترده ای از پوست بعد از گذشت ۶ ماه ترمیم خواهد شد.

دستگاه میکرونیدلینگ

کاربرد های میکرونیدلینگ

  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان چین و چروک های ریز و سطحی
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان انواع اسکار (اسکار های ناشی از جای جوش و جای زخم)
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان منافذ باز پوست
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان آسیب های ناشی از نور خورشید
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان انواع لک های پوستی
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان ترک های پوستی یا استریا
  • کاربرد میکرونیدلینگ در درمان شلی و افتادگی پوست

چرا استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ جایگزین سایر روش های درمانی شد؟

  • امروزه استفاده از میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های درمانی طرفداران بسیاری دارند. به طوری که افراد بکارگیری این دستگاه را به انجام عمل جراحی و یا سایر روش ها ترجیح میدهند. علت این موضوع برتری های میکرونیدلینگ در مقایسه با سایر روش ها است. در ادامه تعدادی از این برتری ها را بیان میکنیم:
  • میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های درمانی در دنیای امروز دوره درمانی کوتاه تری دارد.
  • میکرونیدلینگ به روش های ۱۰۰ درصد طبیعی و موثر مشکلات پوستی را درمان میکند.
  • میکرونیدلینگ از نظر اقتصادی نسبت به سایر روش ها درمانی مناسب تر است.
  • میکرونیدلینگ درد و خونریزی و سایر اثرات جانبی به همراه ندارد.
  • در میکرونیدلینگ از آنزیم های طبیعی پوست استفاده می شود که منجر به ایجاد بافت های جدید و ترمیم بافت های قدیمی پوست می شود.
  • امروزه میکرونیدلینگ در کشور های جهان اول یکی از محبوب ترین روش های برای ترمیم ضایعات پوستی می باشد.

طریقه اثرگذاری میکرونیدلینگ به چه صورت است؟

دستگاه میکرونیدلینگ به دو روش اثر میگذارد که عبارتند از:

در روش اول سوزن های ریز و ظریف موجود در سری میکرونیدلینگ منافذ بسیار ریزی را در لایه خارجی یا سطحی پوست وارد میکند که اصطلاحا کانال های میکرونی نامیده می شوند. این منافذ کمک میکند سرم ها و مواد تقویتی پوست راحتتر جذب لایه های عمیق پوستی شود و در نتیجه تاثیرگذاری سریع تری داشته باشد.

در روش دوم ورود سوزن های میکرونیدلینگ به درون پوست سرعت گردش خون را افزایش میدهد و در نتیجه منجر به افزایش تولید کلاژن و الاستین میگردد. که تاثیر چشم گیری در ترمیم و بهبود زخم ها و مشکلات پوستی خواهد داشت.  در نتیجه این روش خطوط ریز ایجاد شده، چین و چروک ها، جای زخم، جوش و …  به طور طبیعی و بدون استفاده از محصولات مکمل درمان میکند.

مطالب دیگر  کاربرد درمارولر در رفع چروک های پوستی

چه کسانی نمیتوانند از میکرونیدلینگ استفاده کنند؟

درست که میکرونیدلینگ امروزه به عنوان یکی از محبوب ترین روش های درمان زیبایی شناخته می شود و عوارض جانبی آن نسبت به سایر روش های درمانی کمتر است اما با این حال توصیه میشود افرادی که دارای بیماری ها و مشکلات خاصی هستند این روش را مورد استفاده قرار ندهند. از جمله کسانی که بهتر است از میکرونیدلینگ استفاده نکنند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افرادی که تحت پرتو درمانی یا اشعه درمانی قرار گرفته اند.
  • افرادی که دارای زخم، جوش و یا آکنه فعال هستند.
  • افرادی که دارای عفونت و یا تبخال روی پوست خود می باشند.
  • بانوان باردار
  • بیماران دیابتی
  • بیماران هموفیلی و بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند.

دستگاه میکرونیدلینگ

سوالات متداول

آیا استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ روشی دردناک است؟

خیر- میکرونیدلینگ روشی بدون درد می باشد.

بعد از چند جلسه درمانی میتوان شاهد اثرگذاری میکرونیدلینگ بود؟

اثرگذاری میکرونیدلینگ بعد از ۴ تا ۶ جلسه درمانی مشاهده میشود.

آیا استفاده از میکرونیدلینگ به صرف هزینه بالایی نیاز دارد؟

خیر- استفاده از این روش نسبت به سایر روش های درمانی از نظر اقتصادی به صرفه تر است.

اگر قصد جوانسازی و رفع مشکلات پوستی خود را دارید توصیه میکنیم استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ را جایگزین سایر روش های درمانی مشابه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *