مقاله ها

گام به گام استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

دستگاه میکرونیدلینگ خانگی : بی شک همه شما از این موضوع آگاه هستید که مهم ترین عامل تاثیر گذار در زیبایی چهره ها داشتن پوستی صاف و شاداب می باشد. بخش زیادی از چهره را پوست تشکیل میدهد، در نتیجه اولین چیزی که در نگاه کردن به چهره فرد مورد توجه قرار میگیرد، پوست است. از این رو امروزه هزینه خدمات پوستی در مراکز درمانی و آرایشی به شدت افزایش پیدا کرده و خواستاران استفاده از روش های درمان زیبایی نیز بیشتر شده است.

به همین دلیل افراد معمولا استفاده از روش های خانگی مراقبت از پوست و جوانسازی که به هزینه های پایین تری نیاز دارد را ترجیح میدهند. در این مقاله قصد داریم به بررسی یکی از این روش ها یعنی میکرونیدلینگ خانگی بپردازیم که بهترین روش برای از بین بردن اسکار، چین و چروک، جای جوش و دستیابی به پوستی شاداب و شفاف می باشد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا شما را با میکرونیدلینگ خانگی و گام به گام استفاده از این دستگاه آشنا کنیم.

میکرونیدلینگ چیست؟ و آیا میتوان این روش را در خانه مورد استفاده قرار داد؟

عناوین این مقاله

میکرونیدلینگ بهترین روش جوانسازی پوست می باشد که غیر تهاجمی و بدون نیاز به عمل جراحی و تنها از طریق ورود سوزن های ریز روی صورت انجام میگیرد. این فرایند با افزایش کلاژن سازی به شادابی و سلامت پوست کمک خواهد کرد.

با توجه به اینکه در فرآیند میکرونیدلینگ سوزن های ریزی به درون پوست وارد می شوند این تصور در ذهن افراد ایجاد می شود که این روش باید در مراکز درمانی و توسط متخصصین انجام گیرد. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

اما آیا میتوان از این روش در منزل نیز استفاده کرد؟

پاسخ به این سوال بله است. امروزه انواع دستگاه های میکرونیدلینگ خانگی روی کار آمده است که با رعایت نکاتی و آشنایی با چگونگی استفاده از آن میتوانید به راحتی در منزل این روش را مورد استفاده قرار داده و از مزایای آن بهره مند شوید.

به افرادی که به سلامت و شادابی پوست خود اهمیت میدهند توصیه میکنیم انواع میکرونیدلینگ خانگی را تهیه کرده و به آسانی برای زیبایی پوست خود مورد استفاده قرار دهند. از این روش میتوانید به راحتی برای بهبود وضعیت چین و چروک، منافذ سطحی پوست، رفع لک و روشن کردن پوست خود استفاده کنید. به طور کل میکرونیدلینگ خانگی بهترین و اثر بخش ترین روش برای جوانسازی پوست است. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

با انواع میکرونیدلینگ خانگی آشنا شوید!

همانطور که در بالا بیان کردیم امروزه میکرونیدلینگ خانگی بهترین و پر طرفدارترین روش جوانسازی و حفظ شادابی پوست است که با داشتن آگاهی از طریقه استفاده این محصول به راحتی میتوانید آن را مورد استفاده قرار دهید. ابتدا بهتر است با انواع میکرونیدلینگ خانگی آشنا شوید:

میکرونیدلینگ خانگی درمارولر

درمارولر ها ساده ترین انواع میکرونیدلینگ خانگی هستند که دارای بدنه ای از جنس پلاستیک و دهانه ای متشکل از تعداد زیادی سوزن ریز و ظریف هستند.  با حرکت این دستگاه ری پوست سوزن های ریز و ظریف موجود در سری آن وارد پوست شده و منافذ بسیار کوچکی را ایجاد میکنند که منجر به افزایش جریان گردش خون و تحریک تولید کلاژن شده و از این طریق طیف وسیعی از مشکلات پوستی را درمان میکند.

علاوه بر این ها درمارولر با ایجاد منفاذ به جذب بهتر و بیشتر محصولات و سرم های تقویتی کمک میکند که در نتیجه تاثیرگذاری این محصولات را حدود دو برابر بیشتر میکند. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

مطالب دیگر  مزایا،کاربردها و هزینه میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ خانگی درماپن

درماپن ها از دیگر انواع میکرونیدلینگ های خانگی هستند که ظاهر آن ها شبیه به خودکار است. قسمت دهانه این دستگاه پهن و دایره ای شکل است و سوزن های متعدد از جنس تیتانیوم در آن قرار دارد.

درماپن ها همانند مهر روی پوست حرکت میکنند. یعنی وارد پوست شده و از آن خارج می شوند. به این طریق سوراخ های ریز متعددی روی سطح پوست ایجاد می شود که به درمان مشکلات پوستی کمک میکند. اما توصیه میکنیم تا حد امکان از این دستگاه در کلینیک ها استفاده کنید.

میکرونیدلینگ خانگی درمااستامپ

درما استامپ ها شباهت بسیاری به دستگاه درماپن دارند به این معنی که از نظر ظاهری شبیه به خودکار با بدنه پلاستیکی و سری متشکل از تعداد زیادی سوزن هستند. تنها تفاوت درماپن و درما استامپ پهن تر بودن دهانه درمااستامپ ها می باشد که به همین دلیل منجر گشته تا تعداد بیشتری سوزن در سر آن قرار بگیرد.

همچنین درمااستامپ ها در ساختارشان دارای موتور الکتریکی هستند. داشتن موتور الکتریکی این قابلیت را به این دستگاه اضافه کرده است که هم به صورت دستی و هم به صورت مکانیکی قابل استفاده باشد. حرکت این دستگاه روی پوست همانند درماپن مهر مانند می باشد. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

میکرونیدلینگ خانگی با امواج رادیویی

دستگاه های میکرونیدلینگ که دارای امواج رادیویی هستند، باید حتما در کلینیک های تخصصی و توسط پزشک متخصص مورد استفاده قرار گیرد. چرا که انواع خانگی آن در کشور ما چندان رواج نیافته است. نحوه اثرگذاری این دستگاه همانند مدل هایی است که در بالا شد با این تفاوت که به جای استفاده از سوزن از امواج رادیویی برای افزایش تولید کلاژن استفاده می شود. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

دلایل محبوبیت استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

امروزه میکرونیدلینگ های خانگی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردارند به طوری که بسیاری از افراد استفاده از این روش را جایگزین سایر روش های درمان مشکلات زیبایی کرده اند. یکی از دلایل محبوبیت این روش غیر تهاجمی بودن، عدم نیاز به بیهوشی و قابلیت استفاده خانگی آن می باشد. اما علاوه بر آن میکرونیدلینگ خانگی توانایی درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی را نیز دارد.

از جمله مشکلات پوستی که با میکرونیدلینگ خانگی میتوان به درمان آن پرداخت عبارت است از :
  • درمان جای جوش و لک های پوستی
  • از بین بردن خط خنده
  • از بین بردن ترک های پوستی (ترک های پوستی در دوران چاقی یا حاملگی ایجاد میگردد.)
  • از بین بردن چین و چروک های صورت و افزایش انعطاف پذیری پوست
  • از بین بردن تیرگی های پوست
  • ترمیم جای زخم و سوختگی
  • درمان مشکلات پوستی مانند قرمزی و التهاب و …

عوارض احتمالی استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ یکی از محبوب ترین روش های ترمیمی پوست است. همانطور که بیان کردیم در میکرونیدلینگ از سوزن های ظریف استفاده می شود که با ایجاد منافذ ریز روی سطح پوست به درمان مشکلات مختلف کمک میکند. روش درمانی این دستگاه تولید کلاژن بیشتر می باشد و از این طریق علائم و نشانه های پیری را کاهش میدهد. اما باید بدانید که میکرونیدلینگ نیز مانند هر روش درمانی دیگر ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. این عوارض به هیچ وجه خطرناک نبوده و به سرعت درمان میشوند. از جمله این عوارض جانبی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

قرمزی و التهاب:

بعد از استفاده از میکرونیدلینگ ممکن است پوست کمی قرمز و متورم شود. اما جای نگرانی نیست چرا که این عوارض موقتی بوده و بعد از گذشت چند روز درمان میشوند.

ترشحات و خونریزی:

همانطور که بیان کردیم در میکرونیدلینگ از سوزن های ریز و نازکی استفاده میشود. ورود این سوزن ها ممکن است منجر به ترشح مایعات سرخ یا خونریزی شود. این خونریزی کم بوده و بعد از زمان کمی قطع میشود. اما بهتر است بعد از این جلسات مراقبت های ویژه داشته باشید.

خشکی و لایه‌ای شدن پوست:

پس از میکرونیدلینگ، پوست ممکن است خشک و پوسته پوسته شود. در این مدت از کندن و دست زدن به پوست خود خودداری کنید. سعی کنید در این زمینه از مرطوب کننده و آبرسان های مناسب استفاده کنید که به بهبود سریع تر این مشکلات کمک کند.

حساسیت به نور خورشید:

بعد از استفاده از میکرونیدلینگ پوست حساسیت بیشتری نسبت به نور خورشید پیدا میکند. از این رو توصیه میشود بعد از این جلسات از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید و در صورت اجبار از ضد آفتاب های مناسب استفاده کنید.

عفونت:

بی شک از این موضوع آگاه هستید که در هر روش زیبایی که منافذی در پوست ایجاد شود، احتمال بروز عفونت وجود دارد. میکرونیدلینگ نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. از این رو اطمینان حاصل کنید که از وسایل آنتی سپتیک استفاده میشود و تمامی اصول بهداشتی در زمان بکارگیری این دستگاه رعایت میشود.

تغییرات رنگ پوست:

اگر افرادی که د ارای رنگ پوست تیره هستند از میکرونیدلینگ استفاده کنند ممکن است تغییراتی در رنگ پوستشان ایجاد شود. احتمال وقوع این اتفاق بسیار کم و نادر است.

قبل از شروع به هر درمانی، بهتر است با یک پزشک یا تخصصی در زمینه پوست مشورت کنید. این افراد می‌توانند به شما راهنمایی کنند که آیا میکرونیدلینگ برای شما مناسب است یا خیر و چگونه می‌توانید بهترین نتایج را بدست آورید.

گام به گام استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

برای استفاده درست از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی باید با نحوه استفاده از آن آشنا باشید. در ادامه شما را با گام به گام استفاده از میکرونیدلینگ خانگی آشنا میکنیم:

گام اول: ضدعفونی کردن میکرونیدلینگ خانگی قبل از شروع به کار

اولین مرحله پیش از شروع به استفاده از میکرونیدلینگ خانگی ضدعفونی کردن دستگاه میکرونیدلینگ می باشد. بهتر است پیش از شروع به کار حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دستگاه درمارولر را درون الکل قرار دهید. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

گام دوم: شستن کامل صورت

از آنجا که قصد دارید از میکرونیدلینگ خانگی روی صورت استفاده کنید توصیه می شود پیش از شروع به کار صورت خود را کاملا با استفاده از شوینده های مناسب بشویید به طوری که عاری از هرگونه آلودگی و مواد آرایشی باشد. همچنین بهتر است قبل از شروع به کار مقداری الکل را به آرامی روی پوست خود ماساژ دهید. (در صورت احساس درد میتوانید از بی حس کننده های موضعی استفاده کنید.)

دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

گام سوم: شروع عمل رولینگ

حال نوبت به استفاده از دستگاه روی صورت می باشد. برای اینکار صورت خود را به صورت فرضی به چهار بخش تقسیم کنید و ناحیه چشم را در نظر نگیرید. اینکار کمک میکند راحتتر از این دستگاه استفاده کنید. سپس دستگاه درمارولر را در هر قسمت دو تا سه بار در تمام جهات عمودی، افقی و مورب بکشید. حتما بعد از هر بار استفاده دستگاه را از روی صورت بردارید.

گام چهارم: شستن صورت بعد از پایان کار

بعد از پایان عمل رولینگ مجدد صورت خود را با آب پاکیزه بشویید و با کمک یک دستمال نخی تمیز کنید.

گام پنجم: ضد عفونی کردن دستگاه

دستگاه میکرونیدلینگ خانگی را با آب و صابون بشویید و به مدت ده دقیقه در الکل قرار دهید. سپس دستگاه را در جای مناسبی قرار دهید و نگهداری کنید. توصیه می شود رولر خود را بعد از ۱۰ تا ۱۵ بار استفاده تعویض کنید. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

سوالات متداول

هزینه دستگاه میکرونیدلینگ خانگی به چه صورت است؟

انواع میکرونیدلینگ خانگی قیمت های متفاوتی دارند. اما هزینه استفاده از آن نسبت به سایر روش ها کمتر است.

بهتر است هر چند وقت یکبار از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی استفاده شود؟

این موضوع به پوست و نوع مشکل پوستی بستگی دارد. اما بهتر است هر یک روز در میان این دستگاه مورد استفاده قرار گیرد.

آیا میتوان از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی هر روز استفاده کرد؟

خیر- استفاده روزانه از میکرونیدلینگ خانگی ممکن است منجر به آسیب رسیدن به پوست وشود.

با تهیه دستگاه میکرونیدلینگ خانگی، با صرف هزینه کم به راحتی کلیه مشکلات پوستی خود را درمان کنید و پوستی صاف و شفاف داشته باشید. # دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

[ez-toc]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *